В момента Пловдив се намира в етап III от анти-COVID плана

...
В момента Пловдив се намира в етап III от анти-COVID плана
Коментари Харесай

До дни Пловдив минава в Етап 2, мерките ще бъдат облекчени

В момента Пловдив се намира в стадий III от анти-COVID проекта на страната. Припомняме, че съгласно него държавата се разделя на 5 района. А Пловдив част от IV район, където са още областите Пазарджик, Смолян, Кърджали и Хасково.

Етап III планува присъствен образователен развой се реализира за 50 % от паралелките с възпитаници от пети до 12 клас с въведена ежеседмична ротация. Също по този начин и въвеждане на ограничавания до 50% в капацитет/работна площ/брой лица в обектите и действия, избрани със заповед на министъра, със значение за публичното здраве, въвеждане на работно време до 22 часа, при съблюдаване на метода " Зелен документ “.

Последните калкулации сочат, че този район след 5 дни заболеваемостта ще падне и се премине към стадий II, кoeтo значи и, че горните ограничения ще бъдат облекчени - ще падне ротационния принцип, при който се образоват учениците  (остават обаче прекратени провежданията на заниманията по интереси), а заведенията няма да с вечерен час до 22:00. Зеленият документ също остава в действие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР